­

Wandelen in de Peel

postkantoor en vezelfabriek griendtsveen

Ondek de Peel

De herfst en de winter zijn de mooiste jaargetijden om de Peel en omgeving te ontdekken per fiets of te voet. De temperatuur is (meestal) aangenaam en u kunt genieten van de prachtige herfstkleuren.

Promotionele activiteiten

Gebbel verzorgt verschillende promotionele activiteiten die betrekking hebben op de Peel of op zaken die je daarmee in verband zou kunnen brengen. Ofwel: hij geeft informatie over de Peel aan groepen mensen in de ruimste zin van het woord.

Denk ook eens aan Gebbel als u een bedrijfsuitje wilt organiseren. Teambuilding in de frisse lucht.

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan:

  • het openen van bedrijven of kantoren
  • het presenteren van nieuwe producten of folders
  • rondleidingen.

Rondleidingen

Gebbel verzorgt rondleidingen door het karakteristieke en unieke dorpje Griendtsveen met zijn speciale architectuur en geschiedenis van deze veenkolonie. Griendtsveen en Helenaveen zijn de enige twee veenkolonies in het zuiden des lands.

De mogelijkheden voor (grote) groepen

Gebbel gaat ook met groepen mensen de Peel in: te voet of op de fiets, op een tandem, Solex en per touringcar in een wat ruimere omgeving. Hierbij laat hij u van alles zien en vertelt hij u over de laatste ins en outs van het teruggeven van het laatste stuk veen aan de natuur. Met begeleiding is het ook mogelijk voor rolstoelers om hieraan deel te nemen.

Het Peelgebied voordat de mens ingreep

Door vernatting van het gebied moet het weer de 'vorm' krijgen zoals het was voordat de mens hier ingreep. Het verdient aanbeveling om met Gebbel te overleggen welk soort schoeisel verlangd wordt en of de route geschikt is voor rolstoelers.

Gebbel in de touringcar

Het is zeer goed mogelijk om samen met Gebbel op pad te gaan in een touringcar. Terwijl u door de regio toert, vertelt Gebbel u alles wat u over de omgeving wilt weten. Na overleg met Gebbel is in principe 'alles' mogelijk wat betreft de lengte van de rondleidingen. Over het financieel plaatje wordt u uiteraard duidelijk geïnformeerd wanneer u contact opneemt. Dit is een uiterst geschikte manier om van het gebied te genieten voor mensen die niet meer zo mobiel zijn.